marbab, Jest szansa, ze wgrudniu gdzies na drodze w trojmiescie sie spotkamy :diabelski_usmiech
gdzie zachipować moje 1.8T AGU?
Zwiń
X
-
gdzie zachipować moje 1.8T AGU?
Witam,Panowie pomóżcie gdzie moge zachipowac swoją motorownie?jestem z Suwałk i mam z tym problem,nie ma komu się podjąć tej operacji w moich okolicach indywidualnie,na gotowca nie mam ochoty bo to pieniądze wywalone w błoto.Dzwoniłem juz do dwóch tunerów gdzie powiedziano mi że z tym moim AGU to ciezka sprawa,ponieważ sterownik czy tam kość sterownika może nie dać rady i ulec uszkodzeniu po zmianie oprogramowania.Tak więc jestem troche rozczarowany w tym temacie.Widziałem wykresy niektórych 1.8T AGU na forum,i wychodzi na to że jednak się da...
wszystko pięknie i ładnie,tylko ja nie pojade do Poznania czy tęż do Wrocławia na chipsowanie,bo dla mnie do kawał drogi,a z tego co narazie sie doczytałem to napewno tam są kompetentni ludzie znający się na rzeczy.
Poradzcie gdzie moge sie zgłocić w tej sprawie w obszarze jakichś 300km. :roll:
-
-
warszawa jest bliżej chyba?
albo 3miasto->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Re: gdzie zachipować moje 1.8T AGU?
Zamieszczone przez WojtasPoradzcie gdzie moge sie zgłocić w tej sprawie w obszarze jakichś 300km. :roll:
Komentarz
-
Re: gdzie zachipować moje 1.8T AGU?
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez WojtasPoradzcie gdzie moge sie zgłocić w tej sprawie w obszarze jakichś 300km. :roll:
Zamieszczone przez krzynolwarszawa jest bliżej chyba?
albo 3miasto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtasa kogo bys polecił w trój miescie?Jesteśmy jedną z największych polskich firm o zasięgu międzynarodowym. Na rynku działamy od 2006, od ponad dekady realizujemy do kilkuset modyfikacji rocznie.
to ten user:http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1922Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
AGU przy odpowiednim sprzęcie robi się po kabelku bez lutowania 8)www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZoltarAGU przy odpowiednim sprzęcie robi się po kabelku bez lutowania->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Proponuje zadzwonic i spytac, daleko nie bedziesz miał. Osobiscie polecam.
TURBOBENZYNA TURBODIESEL turbodiesel.pl jest firmą oferującą tuning mechaniczny i chiptuning silników benzynowych i diesla na terenie Białegostoku i województwa podlaskiego. Posiadamy hamownie 4x4 i przeprowadzamy profesjonalne modyfikacje samochodów na ulicę i do sportu. Zajmujemy się także wyłączaniem filtrów cząstek stałych DPF FAP
Komentarz
-
Komentarz